Uw opticien aan huis én bedrijf!

Van den Broek Optiek heeft een ruime ervaring in het opticienvak. Door 20 jaar klanten te hebben geholpen in een optiek-winkel hebben wij geleerd dat service, persoonlijke aandacht en vakmanschap  de drie elementen zijn die zorgen voor de beste oplossing voor uw zicht- problemen of ongemakken.

In 2018 zijn wij gestart met Optiek op locatieMet deze service zijn wij in staat u nog meer service en persoonlijke aandacht te geven. Professionele oogmeting op een gewenste locatie, op uw eigen tijd en zonder stress van wachtende klanten in de winkel. Met een uitgebreid assortiment van monturen voorzien wij u altijd van een bril die bij u past en wij komen de bril ook persoonlijk, bij u thuis, afleveren en aanmeten! Probeer het maar eens uit door een oogmeting aan te vragen.

Van den Broek Optiek bezoekt bedrijven op locatie voor het aanmeten van de juiste computer- of veiligheidsbril. Ook hier zijn service, persoonlijke aandacht en vakmanschap de drie elementen die zorgdragen voor de beste oplossing voor zicht-problemen of bescherming.

Ik ben fijn geholpen door Barend van den Broek. Lekker aan huis, geen gedoe.

Mevrouw Janssen, Katwijk

Uw opticien

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Barend van den Broek, opticien in hart en nieren. Sinds ik me kan heugen help ik mensen aan oplossingen voor zichtproblemen. Hoe ingewikkelder de vraag hoe leuker ik het vind. Met ons professionele team komen wij graag bij u op locatie om u van dienst te zijn.

Meer over Van Den Broek Optiek