Het gemak van Van den Broek Optiek!

Van den Broek Optiek heeft een unieke aanpak. Dé opticien aan (te) huis. Hebt u een volle agenda en weinig tijd om naar een winkel te gaan, maar wel toe aan een nieuwe bril? Of bent u minder valide waardoor u niet naar een winkel kunt? Dan is een opticien aan huis de oplossing voor u. U hoeft de deur niet uit.

Om een professionele oogmeting uit te voeren, hoeft u niet naar een winkel. Wij komen graag naar u toe! Onze gediplomeerde opticiens werken uitsluitend met professionele apparatuur en hebben een ruim assortiment monturen bij zich om het juiste zichtadvies te kunnen geven.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend en kosteloze oogmeting bij u thuis en ervaar het gemak. Wilt u meer weten over onze aanpak?  Lees hieronder hoe het werkt. Of boek gelijk een oogmeting aan huis.

In 5 stappen scherp zicht

Onze opticiens bij u thuis

De opticiens die bij u thuis advies geven zijn vakkundig, gediplomeerd en hebben ruime ervaring als opticien. Zij geven u alle ruimte, tijd en rust om keuzes te kunnen maken. Zij komen met één doel namelijk een tevreden klant!

Ik wil advies aan huis!

Mobiel ogen meten.
Hoe doe je dat?

Onze opticien beschikt over een bus die is voorzien van professionele en moderne meetinstrumenten. Wij nemen de instrumenten zijn wij in staat om niet alleen uw oog te meten maar bijvoorbeeld ook uw oogbol-druk (belangrijk vanaf uw 40ste levensjaar). De opticien stelt het instrumentarium op in uw huis. Het enige dat wij van u nodig hebben is een beetje stroom (en een bakje koffie:-)) de rest gaat vanzelf. U kunt er lekker bij gaan zitten.


Laat maar komen die opticien!

Kosteloze oogmeting boeken?    Onze merken in het assortiment