Het gemak van Van den Broek Optiek!

Van den Broek Optiek heeft een unieke aanpak. Dé opticien aan huis of bij u op het bedrijf door heel Nederland en België! Hebt u een volle agenda en weinig tijd om naar een winkel te gaan, maar wel toe aan een nieuwe bril? Dan is een opticien op locatie de oplossing voor u. U hoeft de deur niet uit.

Om een professionele oogmeting uit te voeren, hoeft u niet naar een winkel. Wij komen graag naar u toe! Onze gediplomeerde opticiens werken uitsluitend met professionele apparatuur en hebben een ruim assortiment monturen bij zich om het juiste zichtadvies te kunnen geven.

Nodig ons uit voor een oogmeting bij u op locatie door heel Nederland en België en ervaar het gemak. Wilt u meer weten over onze aanpak?  Lees hieronder hoe het werkt. Of boek gelijk een oogmeting op locatie.

In 5 stappen scherp zicht

Onze opticiens bij u op locatie!

De opticiens die bij u op locatie advies geven zijn vakkundig, gediplomeerd en hebben ruime ervaring als opticien. Zij geven u alle ruimte, tijd en rust om keuzes te kunnen maken. Zij komen met één doel namelijk een tevreden klant!

Mobiel ogen meten.
Hoe doe je dat?

Onze opticien beschikt over een bus die is voorzien van professionele en moderne meetinstrumenten. Wij nemen de instrumenten zijn wij in staat om niet alleen uw oog te meten maar bijvoorbeeld ook uw oogbol-druk (belangrijk vanaf 40ste levensjaar). De opticien stelt het instrumentarium op bij u op locatie. Het enige dat wij van u nodig hebben is een beetje stroom (en een bakje koffie:-)) de rest regelen wij voor u.


Oogmeting boeken?

[contact-form-7 id=”8″ title=”Afspraak maken”]

Enkele merken uit ons assortiment